15 septembrie 2011

Exploding box - album foto

In cautarile mele pe net am dat acum ceva timp peste niste imagini ale acestei cutiute (numita exploding box) folosita pe post de felicitare. Mi-a placut foarte mult ideea si m-am gandit ca ar merge facuta ceva mai mare si pus pe ea poze ca sa devina un album foto.

Saptamana trecuta cautand cu totul altceva am dat peste un tutorial pentru acest exploding box (sau mai pe romaneste cutie care explodeaza :D) - http://cadouriaparte.blogspot.com/ pe care l-am si pus in aplicare.

Initial am facut unul la dimensiunile indicate in tutorial dar care iese foarte mic. Apoi am facut unul de dimensiuni mai mari ca sa incapa in el poze de dimensiunea 9/13. Dimensiunea cutiei este de 16/16/16 cm. Iar patratele interioare au 15/15 cm si respectiv 14/14 cm. I-am decorat si capacul si l-am oferit cadou. Persoanei care l-a primit i-a placut foarte mult. Sper sa va placa si voua.


Varianta initiala (dimensiuni - 8/8/8 cm)
Varianta 2 (colorata, dimensiuni 16/16/16 cm)


Detaliu capac3 comentarii:

 1. E foarte interesanta si practica. Imi place ca in in prima, cea alba, sunt mai multe pozitii cu poze, iar la a doua decoratiunile de pe capac:X Amandoua sunt foarte frumoase. Felicitari;)

  RăspundețiȘtergere
 2. Amandoua cutiutele "ascund" cate 21 de poze. Numai ca la cea colorata e cartonul foarte tare si nu sta asa rasfirat ca primul si nu prea iti dai seama cate sunt.

  RăspundețiȘtergere
 3. I liked them all!
  You did a great job!

  RăspundețiȘtergere