21 mai 2010

Rama foto 13/18

Ultima rama pe care am pregatit-o pentru azi, este tot un fel de "Variatiuni pe aceeasi tema", sau daca vreti "aceeasi Marie cu alta palarie". :D Numai ca rama asta este ptr o poza de dimensiuni 13/18.



O zi buna va doresc tuturor si spor in ceea ce faceti!

Rame foto in culori vesele

O colega de serviciu m-a rugat sa ii fac si ei o rama foto in culori mai vesele. Si pentru ca nu s-a putut hotari ce model ii place mai mult (din cele pe care i le-am aratat), pana la urma i-am facut 3. Iata ce mi-a iesit:

Modelul 1:


Modelul 2:


Modelul 3:


Imagine de ansamblu :D



Ei i-au placut toate 3. Voi ce parere aveti?

Variatiuni pe aceeasi tema

Asa cum zice si titlul, am facut o rama asemanatoare cu ultimul model postat mai zilele trecute. De data asta am folosit niste trandafirashi.


17 mai 2010

Rama cu inimioare

Ziua buna tuturor!
Am mai mesterit o rama - una cu inimioare. Si aceasta, ca si cele facute pana acum, este pentru poze 10/15.


  



Va place?
O zi buna sa aveti!


05 mai 2010

Rama cu rate

Pe langa prima rama cu floricele pe care am facut-o zilele trecute, m-am gandit sa fac si o rama cu niste ratuste pentru Scrapper in Romania (http://scrapper-in-romania.blogspot.com/). Aveam poza perfecta ptr ea :D.

Iata ce am realizat:


04 mai 2010

Rama foto

Desi nu am mai scris cam de mult nu am stat degeaba. Am mesterit la o rama foto.
A durat ceva timp pana am gasit cartonul bun pentru rama insa am reusit. :D Iata ce am facut pana acum:

Rama:




Pe langa aceasta rama am mai facut si cateva figurine cu tehnica quillingului (niste floricele, o libelula, un fluturash, un carut de bebe, un biberon). Multa lume zice ca ceea ce eu am vrut sa fie un carut de bebe seamana cu o pasare ;). Voi ce parere aveti? 






01 mai 2010

Lansare magazin online

Vreau sa anunt pasionatii de scrapbooking ca azi s-a lansat magazinul virtual "Scrapbook Emporio". Este plin cu produse speciale pentru scrapbooking. Il gasiti aici: http://www.scrapbookemporio.com/
Spor la cumparaturi si mai ales la creat!